Femeia va mai trebui să plătească și despăgubiri morale în valoare de 50.000 de lei. Este important de precizat că femeia a fost condamnată fără acord de vinovăție.

Reamintim faptul că joi, 6.08.2020, o femeie a născut într-o benzinărie din municipiul Satu Mare, situată pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM, că femeia, în vârstă de 30 de ani, a venit din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.

În jurul orei 18.40, aceasta a intrat în toaleta benzinăriei, unde a născut. Apoi, și-a băgat nou-născutul într-un tomberon plin cu dejecții umane. Noroc cu un angajat al stației de carburanți, care a auzit plânsetul copilului și l-a salvat de la moarte.

Potrivit informațiilor PresaSM, după ce a născut, femeia s-a urcat în autobuz, cu destinația Botoșani, dar în vehicul i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. Când a fost consultată de către personalul medical, specialiștii și-au dat seama că femeia a născut recent și au făcut rapid legătura cu cazul nou-născutului abandonat.

Fetița este în afara oricărui pericol. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet