Astfel, la Borşa, Şomcuta Mare, Lăpuş şi Fărcaşa, poliţiştii au identificat patru tineri cu vârstele cuprinse între 22 şi 32 de ani care conduceau autoturisme, chiar dacă se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost identificaţi trei bărbaţi de 19, 21 şi 29 de ani care se deplasau cu autoturismele pe drumurile publice fără a poseda permise de conducere şi un bărbat de 49 de ani care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere corespunzător pentru categoria din care face parte vehiculul.

La Remecioara, un bărbat de 65 de ani a condus un autovehicul neînmatriculat iar la Săcel, un tânăr de 19 ani se deplasa pe drumurile publice cu un autoturism ce nu avea drept de circulaţie în România.

În 14 februarie, în jurul orei 00.30, un tânăr de 25 de ani domiciliat în Baia Sprie, care se deplasa cu un autoturism pe strada Decebal din localitate, a avariat o platformă parcată regulamentar pe marginea carosabilului şi a plecat de la locul faptei, fără a anunţa poliţia. La scurt timp de la producerea evenimentului, poliţiştii l-au identificat pe şofer pe strada Colonia Eliberării. El a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și