Au fost verificate 215 autovehicule care se deplasau pe drumurile publice şi pentru neregulile constatate au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 45 000 de lei.
În 30 ianuarie, între orele 10.00 – 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş, împreună cu poliţiştii structurii similare din Sălaj, au acţionat pe arterele de circulaţie situate la limita dintre cele două judeţe (DN 1C, DN 1H şi DJ 108 A) pentru sancţionarea conducătorilor auto care depăşesc limitele legale de viteză. O acţiune similară a fost organizată şi de către poliţiştii din Dragomireşti. Dintre cele 119 sancţiuni contravenţionale aplicate, 96 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, poliţiştii au reţinut şase permise de conducere ale şoferilor care au condus cu viteză excesivă.

La Baia Sprie, poliţiştii rutieri, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au verificat şi controlat starea tehnică a 44 de autoturisme şi au legitimat 31 de persoane. Pentru neregulile constatate, ei au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3315 lei şi au retras patru certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din Groşi au acţionat în 01 februarie a.c., între orele 08.00 – 13.00, pentru prevenirea comiterii de fapte infracţionale şi contravenţionale. Ei au legitimat 20 de persoane şi au verificat 20 de autovehicule care se deplasau pe DJ 182 B. Pentru neregulile constatate pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și