Poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au întreprins, pe raza localităţilor Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Sarasău măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, în vederea prevenirii activităţilor infracţionale şi combaterii evenimentelor rutiere.

La Baia Mare, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor precum şi celor care circulă cu autovehicule cu defecţiuni tehnice. În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 7 000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut şapte permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

Şi poliţiştii din Sarasău au acţionat ieri pe DN 18 Sighetu Marmaţiei Remeţi, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care depăşesc limitele legale de viteză atunci când se deplasează cu autovehicule pe drumurile publice. Poliţiştii au verificat peste 27 de autovehicule şi au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 5 000 de lei.

Poliţiştii vor continua pe tot parcursul săptămânii activităţile pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică corespunzător în comunităţile locale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și