Un minor în vârstă de 13 ani din comuna Corod, judeţul Satu Mare şi un tânăr în vârstă de 23 de ani din Baia Mare au sustras, în noaptea de 25/26 august, un moped de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiu. Mopedul a fost descoperit în judeţul Satu Mare cu sprijinul poliţiştilor din comuna Homoroade.

Alţi doi minori în vârstă de 12 şi 14 ani, din Şomcuta Mare, au încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă de pe strada Ciocârliei din Baia Mare. Tentativa lor nu a avut succes deoarece după ce au forţat şi au spart geamul termopan de la camera centralei termice situată la parterul imobilului alarma s-a declanşat iar ei au fost puşi pe fugă.

Şi la Vişeu de Sus trei minori, cu vârste între 14 şi 16 ani, sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt după ce poliţiştii au stabilit că aceştia, în noaptea de 20/21 iulie, au pătruns prin efracţie într-o hală situată pe strada Spiru Haret din localitate şi din interior au sustras un motoferăstrău şi mai multe ţevi din cupru. Prejudiciul, în valoare de 1500 de lei, a fost recuperat în proporţie de 70%.
T
ot pentru furt sunt cercetate şi trei persoane din Coroieni, cartierul Ponorâta. Doi bărbaţi şi o femeie au sustras dintr-o livadă de pe raza comunei cantitatea de aproximativ 500 kg de prune.
În toate cauzele poliţiştii continuă verificările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor cercetaţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și