De la debutul acestei activităţi, respectiv 25 aprilie a.c., la Inspectoratul de Poliţia al Judeţului Maramureş s-au înscris 154 de candidaţi, ceea ce atestă interesul ridicat al tinerilor maramureşeni pentru a urma o carieră în domeniul ordinii şi siguranţei publice. Cea mai căutată unitate de învăţământ este Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, pentru care au optat 97 de candidaţi. Un interes mare a fost manifestat şi faţă de Şcolile de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, unde s-au înscris 57 de candidaţi.

Până la această dată, judeţul Maramureş se află în topul judeţelor, din punct de vedere al numărului de candidaţi raportat la numărul de locuitori.

Cei care doresc să devină poliţişti sunt aşteptaţi în continuare la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, strada 22 Decembrie, nr. 37, unde poliţiştii Serviciului Resurse Umane preiau cererile de înscriere şi oferă informaţii suplimentare cu privire la admitere.

Informaţii utile despre procedura de admitere au fost transmise de poliţiştii de prevenire şi resurse umane şi prin intermediul activităţilor derulate în cadrul campaniei Şi TU poţi deveni POLIŢIST!


Recrutarea unui număr cât mai mare de candidaţi pentru admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, dintre care să fie selecţionaţi cei care au aptitudinile necesare muncii de poliţie, reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş astfel că, astăzi, din dispoziţia şefului inspectoratului, comisar şef de poliţie, Dr. Viorica Marincaş, membrii din echipa managerială au participat la deschiderea oficială a Târgului Ofertelor Educaţionale, ediţia a XV-a, ce a avut loc la Complexul Comercial Gold Plaza Baia Mare unde au prezentat oferta educaţională pentru anul în curs.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și