Astfel, jandarmii maramureșeni au constatat aproximativ 60 de abateri de la normele în vigoare, aplicând sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 8000 lei.

Jandarmii maramureșeni au mai intervenit în cazul a 6 sesizări despre faptul ca mai multe persoane consumau băuturi alcoolice în locuri neamenajate în acest sens, deranjând trecătorii sau locuitorii din zonă, pentru care au aplicat 4 amenzi contravenționale și 2 avertismente scrise.

Jandarmii au constatat și au luat măsurile impuse de normele legale în cazul a 3 sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice pentru care au aplicat 2 amenzi contravenționale și un avertisment scris.

Echipajele de jandarmi au aplicat 4 amenzi contravenționale pentru refuzul de a prezenta un document de legitimare la solicitarea îndreptățită a organelor legii, pentru care au fost aplicate 2 amenzi contravenționale și 2 avertismente scrise.

Pentru alertarea nejustificată a organelor de ordine, două persoane au fost sancționate cu amenzi contravenționale.

Totodată, pe timpul manifestării ce a avut loc în Piața Revoluției din municipiul Baia Mare, Târgul tradițional "Produs de Cluj", jandarmii maramureșeni au aplicat un număr de 13 sancțiuni contravenționale, respectiv 11 amenzi contravenționale și 2 avertismente scrise, unor persoane care apelau la mila publicului.

Jandarmii băimăreni au identificat, în timpul executării misiunilor specifice, un număr de 3 femei care atrăgeau persoane, în locuri publice, în scopul întreținerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani. Toate femeile în cauză au fost sancționate cu amenzi în valoare de 500 de lei fiecare.

La sfârșitul acestei săptămâni, jandarmii maramureșeni au intervenit pentru aplanarea a 4 situații conflictuale, aplicând în acest sens un avertisment scris și 3 amenzi contravenționale.

Cetățenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureșeni în situația tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!