La ora 13.10, pe DN18B, între localităţile Groşi şi Cărbunari a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat de 32 de ani, domiciliat în Gherla, judeţul Cluj.

Clujeanul, care se deplasa cu un autoturism pe DN18B, pe o porţiune de drum în aliniament a pătruns pe acostament, a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 20 de ani din Groşii Ţibleşului.

În urma impactului, conducătorul auto care a pătruns pe contrasens a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.


La scurt timp, pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare a avut loc un alt eveniment rutier soldat cu rănirea unei femei, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii.
Un băimărean în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat o femeie de 61 de ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Victima a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.
În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că cei doi participanţi la trafic nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt accident de circulaţie a fost cauzat de nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric.

În jurul orei 16.00, un băimărean, în vârstă de 69 de ani, se deplasa cu autoturismul pe strada Culturii din municipiul Baia Mare. Şoferul a pătruns în intersecţia semaforizată cu bulevardul Bucureşti, fără a respecta semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, de un bărbat de 41 de ani din Baia Sprie.

În urma impactului, o pasageră în vârstă de 61 de ani, din autoturismul condus de şoferul băimărean, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nici unul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și