In acel moment poarta de fier s-a rasturnat si a cazut pe capul copilului. Acesta a ramas inconstient. Ceilalti copii au fugit dupa ajutoare. La fata locului a sosit un echipaj de Terapie Intensiva Mobila SMURD, care l-a intubat si stabilizat pe minor. Acesta a fost transportat in coma la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, starea lui fiind grava.

“Este vorba despre un copilas in varsta de 8 ani care este internat de urgenta in urma unui traumatism cranio-cerebral, fiind lovit de o poarta de fotbal, din afirmatiile familiei. Copilul a venit in stare de coma. Investigatiile radio-imagistice au evidentiat o fractura craniana occipitala, cu iradiere in baza craniului. Avand in vedere ca starea clinica nu s-a amliorat sub tratament la 12 ore am repetat tomograful si am decis interventia neuro-chirurgicala. S-a facut o interventie de decompresie pentru indepartarea fragmentelor osoase. Starea copilului este mai buna. Starea neurologica este mai buna. Este in tratament” a declarat dr. Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judetean Baia Mare.

“Din cate mi s-a spus baiatul era cu alti cativa baieti la fotbal. Nu a fost vorba despre antrenament sau ceva de genul acesta. Pur si simplu se jucau. Unul dintre ei s-ar fi agatat de una din portile care sunt folosite la antrenament iar acesta ar fi cazut peste el” a declarat primarul comunei Recea, Octavian Pavel.

Politistii din Recea au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și