Poliţia a ajuns în zonă în urma unui apel la 112 prin care era reclamat faptul că mai mulţi tineri s-au luat la bătaie. La apariţia echipajului de poliţie, tinerii au luat-o la fugă, însă unul dintre tineri a fost prins. În acel moment băimăreanul a scos un pistol cu bile şi l-a lovit în cap pe poliţist. În cele din urmă agresorul a fost imobilizat şi încătuşat iar apoi dus la sediul Poliţiei. În schimb, poliţistul de la ordine publică a ajuns la spital.

Astfel, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Ardelean Samuel Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. În aceeaşi timp faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 27.09.2014, în jurul orelor 2.30, inculpatul Ardelean Samuel Ioan a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate Ş.F., agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale” se arată în rechizitoriul procurorilor.

Dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și