Poliţia a ajuns în zonă în urma unui apel la 112 prin care era reclamat faptul că mai mulţi tineri s-au luat la bătaie. La apariţia echipajului de poliţie, tinerii au luat-o la fugă, însă unul dintre tineri a fost prins. În acel moment băimăreanul a scos un pistol cu bile şi l-a lovit în cap pe poliţist. În cele din urmă agresorul a fost imobilizat şi încătuşat iar apoi dus la sediul Poliţiei. În schimb, poliţistul de la ordine publică a ajuns la spital.

Astfel, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Ardelean Samuel Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. În aceeaşi timp faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 27.09.2014, în jurul orelor 2.30, inculpatul Ardelean Samuel Ioan a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate Ş.F., agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale” se arată în rechizitoriul procurorilor.

Dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Citește și

Comentarii