Pe raza localităţilor Cavnic, Tămaia, Vişeu de Sus, Botiza, Băiuţ şi Moisei, şase bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 25 şi 59 de ani au urcat la volanul autoturismelor, chiar dacă aveau o concentraţie mare de alcool în sânge. Ei au fost testaţi cu aparatul etilotest şi apoi conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un băimărean de 19 ani şi un bărbat de 47 de ani au fost surprinşi de către poliţişti conducând pe raza localităţilor Recea şi Şomcuta Mare, deşi nu aveau permise de conducere.

Tot în Şomcuta Mare, pe strada Republicii, poliţiştii au depistat în trafic un băimărean de 54 de ani, care conducea un autoturism radiat din circulaţie din data de 10 octombrie 2014.

De asemenea, poliţiştii au depistat pe DN 1C, un bărbat de 40 de ani, care conducea un autoturism, chiar dacă avea dreptul de a conduce suspendat.

În 07 februarie 2015, în timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, poliţiştii din Bogdan Vodă au oprit pe D.J 186 o autoutilitară ce transporta material lemnos. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că autoturismul era neînmatriculat, avea număr fals, iar şoferul nu avea documente legale de însoţire a lemnului. Aproape 30 de mc de fag şi paltin a fost confiscate, iar conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani domiciliat în localitatea Săcel, a fost sancţionat contravenţional.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsurile legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și