În perioada 29 aprilie -02 mai a.c., efectivele Jandarmeriei Maramureş au executat, în baza Planului de măsuri pentru creșterea siguranţei publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii și siguranței publice, pe timpul manifestărilor religioase și evenimentelor cultural-artistice organizate la nivelul judeţului Maramreş.

Echipajele de jandarmerie nu s-au confruntat cu situații de tulburări grave ale ordinii și liniștii publice, majoritatea cetățenilor au ţinut cont de recomandările preventive promovate şi au petrecut Sărbătorile Pascale în acord cu normele legale de conviețuire socială, însă nu au lipsit micile incidente, survenite, de regulă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Micile incidente au fost aplanate de urgență de jandarmi, iar persoanele vinovate au fost sancționate conform prevederilor legale.

Astfel, pentru fapte privind provocarea de scandal, cerșetorie, consumul de băuturi alcoolice în public, precum și tulburarea liniștii publice, au fost aplicate 32 sancțiuni contravenționale (22 amenzi și 10 avertismente).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și