Conform unor surse, în mașină erau, pe lângă șofer, soţia acestuia, bebelușul lui de doar câteva luni și soacra.

La un moment dat de sub capotă a început să iasă fum. A oprit imediat și a coborât să vadă ce se întâmplă, însă a făcut o greșeală fatală: nu a tras frână de mână şi vehiculul s-a pus în mișcare.

La câțiva zeci de metri era o râpă. Maramureșeanul nu a ezitat și a sărit în fața mașinii, încercând să o oprească. A reușit, dar din păcate cu prețul vieții.

Vehiculul a trecut peste el, iar medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva. Rănile erau prea grave.

Cu prețul vieții a salvat însă trei vieți: a copilului, a soției și a soacrei. Un adevărat EROU AL MARAMUREȘULUI! Dumnezeu să îl odihnească în pace.

ACTUALIZARE IPJM

Ieri, 21.08.2019, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a rămas încarcerată sub un autoturism, pe raza localităţii Cetăţele.

Poliţiştii din Şişeşti s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, împreună cu un echipaj SMURD care, din păcate, a constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Primele verificări efectuate la faţa locului au relevat că în timp ce conducea autoturismul în locul numit «Poiană», pe raza localităţii Cetăţele, bărbatul a oprit maşina pe un teren în pantă, pentru a verifica o posibilă defecţiune. Întrucât a lăsat motorul în funcţiune şi nu a asigurat autoturismul corespunzător, cu frâna de ajutor, maşina s-a pus în mişcare, a trecut peste el, iar rănile suferite au fost incompatibile cu viaţa.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet