Ieri, la orele15,30, poliţiştii rutieri din Baia Mare, au depistat în trafic, pe b-dul Bucureşti, un autoturism condus de un minor de 17 ani din municipiu. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie. Proprietarul i-a încredinţat minorului autovehiculul pentru a-l conduce pe drumul public.

Tot în Baia Mare, o băimăreancă de 79 de ani, a sesizat poliţia că în jurul orei 11,00, în timp ce s-a deplasat în calitate de pieton pe aleea de acces la piaţa Gării, a fost acroşată de un autoturism. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi nu a rămas internată. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 68 de ani, din localitatea Coltău.

Pe numele a patru conducători auto, bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 30 şi 47 de ani, au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice. Infracţiunile au fost constatate la Ruscova, Ulmeni, Băiţa şi Remeţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și