În evenimentul rutier a fost implicată o singură maşină. O femeie în vârstă de 37 ani se afla în autoturism alături de mama sa, de aproximativ 70 nai. La un moment dat, femeia a pierdut controlul volanului, rostogolindu-se în afara carosabilului. Şoferiţa a fost azvârlită din autoturism, fiind găsită de un conducător auto care trecea în zonă şi care a găsit-o în stop cardiorespirator. Acesta a reuşit să elibereze victima.

La scurt timp, au sosit paramedicii SMURD care au acordat victimei primul ajutor, fiind necesare chiar manevre de resuscitare. În cele din urmă, medicii au reuşit să o stabilizeze pe femeie, astfel că ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Baia Mare pentru îngrijiri medicale. Circulaţia a fost blocată. Se pare că denivelările de pe drum ar putea constitui o cauză a producerii accidentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă cu privire la acest caz, pentru a lămuri circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. Se ştie doar că şoferiţa a pierdut direcţia de deplasare, intrând în derapaj, părăsind carosabilul şi răsturnându-se.

Ambele victime au ajuns la UPU Baia Mare. "Cele două persoane de sex feminin sunt internate pe secţia de Terapie Intensivă, neurochirurgie. Una din ele, cea mai tânără, e în stare mai gravă, cu traumatism craniocerebral şi multiple leziuni", a precizat Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și