Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul din Borcut păzea o pădure privată în zonă. Din nefericire, nu a fost doar împuşcat, ci înainte a fost bătut cu bestialitate, informează vasiledale.ro

“Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ! L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea”, a declarat, pentru Cătă Țineghe, George Mihăilescu, directorul Romsilva.

“A fost vorba despre o îmcăierare aici între hoți și pădurarul care păzea acel canton. Era vorba despre o pădure privată, pe care noi o păzeam, prin acest Ocol Silvic, A fost vorba despre o bătaie. El nu a fost numai împușcat din câte știm noi, ci și i s-a rupt piciorul. A fost un caz de violență fizică extrem de gravă. El a observat ceva în neregulă, a anunțat șeful de district, însă a fost mult prea târziu. Șeful Romsilva este la noi în județ”, a declarat, pentru Cătă Țineghe, Daniel Petcu, directorul Direcției Silvice Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și