Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în sistem integrat acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate ieri, 17 februarie a.c., au participat 96 polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş.

În cadrul celor 13 acțiuni punctuale desfăşurate, au fost verificate 44 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1.450 de persoane, au fost verificate 124 de mijloace de transport, din care șapte mijloace de transport public în comun și un operator autorizat/transportor de persoane.

În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 82 de sancțiuni contravenționale majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti, a fost de 6.000 de lei.

Acțiuni de acest gen se vor desfășura până la încetarea măsurilor restrictive.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție şi să nu vă expuneți la riscuri.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet