La Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Seini, Vişeu de Sus şi Ocna Şugatag poliţiştii au acţionat pentru combaterea indisciplinei pietonale precum şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, care nu respectă semnificaţia culorii roşii a semaforului sau care depăşesc limitele legale de viteză.

În perioada menţionată au fost depistaţi şi sancţionaţi 278 de participanţi la trafic cărora le-au fost aplicate amenzi în valoare de 53317 lei. Complementar, au fost dispuse măsurile suspendării a 40 de permise de conducere şi retragerii, pentru nereguli tehnice, a şase certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au acţionat ieri, 28 mai, între orele 09.00 – 13.00, în pieţele agroalimentare, centrele comerciale şi zonele adiacente acestora de pe raza municipiului. Activităţile desfăşurate de poliţişti au avut ca scop prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu ţigări.

Poliţiştii au controlat 18 persoane fizice şi juridice şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în sumă de aproximativ 2000 de lei. Totodată, au confiscat bunuri în valoare de 860 de lei.

Poliţiştii au organizat ieri, 28 mai, în Staţia CFR S ighetu Marmaţiei, o acţiune pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru combaterea activităţilor ilegale din domeniul traficului ilicit cu ţigări.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au găsit în bucătăria vagonului de dormit 400 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ce aparţineau conductorului vagonului, un bucureştean în vârstă de 42 de ani.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și