În aceste zile se lucrează pe DJ 182B Băița de sub Codru-Ariniș, DJ 184A Bontăieni-Șindrești, pe DJ 193E între Asuaju de Sus și Asuaju de Jos lucrările sunt deja finalizate, iar pe DJ 193E Fărcașa - limită județul Satu Mare, DJ 186A - Coștiui, DJ 185 - Lunca la Tisa și DJ 109F Strâmbu Băiuț – Cavnic lucrările vor începe zilele viitoare.

În perioada următoare vom începe și lucrările modernizare și de turnare de covoare asfaltice, în prima fază pe DJ 108E Chelința - Năpradea, DJ 109G Sălnița - Românești, DJ 171E Stoiceni - Cupșeni, DJ 186D Botiza - Poienile Izei, DJ 184A Dumbrăvița - Dănești, DJ 185 Petrova, DJ 184 și DJ 109F Cavnic.

Având în vedere faptul că anul acesta am alocat un buget mai mare societății Drumuri și Poduri S.A., vom executa mai multe lucrări de reparații, precum și de modernizare și turnare covoare asfaltice pe mai multe tronsoane de drum din județ.

Astfel, asigurăm o bună întreținere a drumurilor județene și creăm condiții mai bune de circulație pe drumurile județene.

Cetățenilor le cer scuze pentru disconfortul creat pe aceste drumuri pe durata lucrărilor, însă îi asigur că odată finalizate vor avea condiții de trafic mult mai bune.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și