La volan a fost identificat un bărbat de 41 de ani din localitate, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Ieri, 03 august, la ora 22.45, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, în timp ce efectuau controlul și supravegherea traficului rutier pe D.J. 171A, în Suciu de Sus, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui moped, care circula dinspre Suciu de Sus înspre Groșii Țibleșului, moment în care, conducătorul acestuia nu a oprit.

Polițiștii au procedat la urmărirea mopedului, iar după aproximativ 800 de metri, acesta a fost oprit.

Conducătorul mopedului a fost identificat ca fiind un tânăr de 17 ani din Suciu de Sus,

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar vehiculul condus de acesta nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare, mopedul nefiind înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet