Ajunsi la fata locului, pompierii au gasit o femeie în vârstă de 67 ani din localitate care prezintă arsuri pe 95% din suprafaţa corpului. Flăcările au distrus şi o parte din încăperea unde se afla femeia. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care a demarat cercetări.

Se pare că femeia, cunoscută ca având probleme psihice, s-a autoincendiat. Aceasta a fost externată recent de la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. Femeia s-a dus într-o anexă a casei, a luat petrol, după care şi-a dat singură foc. O rudenie a văzut-o şi a sunat urgent la 112.

Un echipaj de paramedici au transportat-o la UPU Baia Mare, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa sanşelor de supravieţuire a femeii.

ACTUALIZARE:

Astăzi dimineață, la ora 08.24, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la o magazine de lemne din Tăuții de Sus. Ajunși la fața locului militarii au gasit-o pe proprietară în flăcări. Echipajul T.I.M. din cadrul SMURD Baia Mare a preluat victima și a transportat-o pe Spitalul Județean Baia Mare. Victima prezintă arsuri de aproximativ 95 % pe întreaga suprafață a corpului. Flăcările au distrus 10 % din suprafața de 18 metri pătrați a magaziei.

În jurul orei 12.00 medicii au declarat decesul femeii. Aceştia au arătat că rănile suferite de aceasta prin ardere au fost incompatibile cu viaţa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet