A nascut singura acasa, în baie. Cel care a văzut întreaga scenă a fost fratele ei în virsta de 10 ani. Tot el a chemat-o pe mama sa. Fetiță a fost dusă la spital împreună cu nou-nascutul.

Medicii i-au acordat asistentă medicală atit copilei, cât și micutului. Tot ei au anuntat organele abilitate pentru inceperea unei anchete. Mama fetei a aflat îngrozită de întreaga poveste. Suspectul are 36 de ani și se pare ca nu este la prima abatere de acest gen fiind fost pușcăriaș. Acum mama fetei sustine ca lucrurile nu vor rămîne asa iar cel care i-a făcut rau fetei trebuie să plătească.

Pe de alta parte fratele fetei de 10 ani va fi consiliat psihologic dupa ce a vazut cum sora lui naste singura in baia din propriul apartament.

Informatiile ne-au fost confirmat si de purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes. Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de viol.

ACTUALIZARE

Două mâini de copil mic strâng mâna unui copil mai mare. Sunt mamă şi fiu, deşi îi despart doar 13 ani de viaţă. Fetiţa de clasa a şaptea a devenit părinte, fără voie, după ce a fost violată, în scara unui bloc, de un necunoscut. De ruşine şi de frică, nu le-a spus nimic părinţilor. Timp de nouă luni. Laura Veronescu, medic pediatru Spitalul din Baia Mare: “A născut la domiciu, asistată de familie.”

Abia la spital, copila le-a vorbit părinţilor despre ce i s-a întâmplat. Familia şi medicii spitalului au anunţat poliţia: “Mi-a zis fetiţa că a prins-o de păr, a târăt-o după el.> Mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat că a început să plângă.”

Florina Meteş, purtător de cuvânt la IPJ Maramureş: “Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet