"Pacienţii cu afecţiuni cronice, care au stare generală bună şi care au nevoie de continuarea tratamentului, pot contacta telefonic medicul de specialitate pentru prescrierea reţetei. Reţeta poate ajunge în posesia pacientului în mai multe moduri (e-mail, whatsapp sau poate fi ridicată de la cabinet de orice persoană delegată). Pacienţii care solicită consult sunt sfătuiţi să contacteze iniţial medicul de specialitate, telefonic, acesta urmând să recomande sau nu prezenţa la cabinet. Dacă li se recomandă să vină la spital, este obligatoriu să poarte o mască facială" a menţionat Sergiu Marinel Deceanu.

Potrivit acestuia, la intrarea în spital se face triajul epidemiologic, iar pacienţii vor completa o declaraţie pe proprie răspundere, li se va lua temperatura şi apoi îndrumaţi spre cabinet, pentru consult.

"În această perioadă, pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu COVID-19 este foarte important să se respecte măsurile de autoizolare şi igienă, impuse de autorităţi", a mai spus Sergiu Marinel Deceanu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet