Aseară la ora 22.00, un băimărean a sesizat poliţia despre faptul că a observat pe bulevardul Republicii din municipiu o tânără într-o stare de panică. Echipajul de ordine publică sosit la faţa locului a aflat că femeia, în vârstă de 26 de ani, fusese agresată de către soțul ei cu care se află în proces de divorț.

La Baia Sprie, doi soţi în vârstă de 43 şi 56 de ani s-au agresat reciproc pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi. La fața locului au fost completate formularele de evaluare a riscului, pentru ambele persoane fiind necesară eliberarea unui ordin de protecție provizoriu. La fața locului a fost prezent și un echipaj din cadrul SMURD care le-au acordat îngrijiri medicale.

La Şomcuta Mare poliţiştii Compartimentului Poliţie Rurală au întocmit un ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat în vârstă de 37 de ani din Satulung care, în urma unor discuții în contradictoriu cu soţia legate de bani, a exercitat acte de violenţă fizică împotriva acesteia.

Şi la Secţia 4 Poliţie Rurală Leordina s-a primit un apel de urgenţă care solicita intervenţia unui echipaj de ordine publică în localitatea Vişeu de Jos unde o femeie a fost agresată de socrul ei, în timp ce strângeau fân în locul numit Valea Porcului. Atât femeia în vârstă de 31 de ani, cât şi bărbatul în vârstă de 62 de ani au depus plângeri penale unul împotriva celuilalt pentru agresiune. În acest caz nu s-a impus emiterea unor ordine de protecţie.

La toate intervenţiile poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet