Un cetăţean german de 66 de ani, un băimărean de 47 de ani şi un bărbat de 45 de ani din Cătălina, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce se deplasau cu autoturismele, chiar dacă se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Ei au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că aveau o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat.

Cei trei conducători auto au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice iar poliţiştii au întocmit pe numele lor dosare penale şi continuă cercetările.

În timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe DN 18, între localităţile Mara şi Berbeşti, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din satul Şugatag.

În urma verificărilor s-a constatat că valabilitatea numerelor provizorii de circulaţie era expirată. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Citește și

Comentarii