Într-un comunicat de presă al IPJ Maramureș se arată că poliţiştii au întocmit trei dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot zilele trecute, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada 114 din Buşag, un autoturism a intrat într-un cap de pod, la faţa locului fiind identificat un bărbat de 60 ani din Baia Mare, care s-ar fi aflat într-o stare vădită de ebrietate.

„Din cauză că bărbatul nu ar fi reuşit să fie testat cu aparatul etilotest, a fost condus la Centrul Medical de Permanență Seini în vederea recoltării de probe biologice de sânge. Ulterior, bărbatului i s-a confirmat consumul de băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul de 60 ani figura cu dreptul de conducere anulat”, arată IPJ Maramureș.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar bărbatul de 60 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet