Persoana în cauză, în vârstă de 31 de ani, domiciliată pe raza judeţului Maramureş, împreună cu un alt cetățean român, Tudor M., în vârstă de 29 de ani, a fost depistată de către polițiștii de frontieră din cadrul SPF Sarasău, în data de 07.10.2016, în timp ce încerca să transporte cu o mașină de teren 10 colete cu ţigări de contrabandă, dintr-o zonă împădurită de pe raza localităţii de frontieră Săpânţa, către interiorul țării.

În cauză, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În cursul zilei de 10.10.2016, Florin I. a fost depistat de polițiștii de frontieră de pe Aeroportul Internaţional Cluj Napoca, pe sensul de ieşire din ţară, în direcţia Luton-Marea Britanie, în timp ce încerca să se sustragă urmăririi penale.

În activitatea de contrabandă în care au fost implicate cele două persoane, a fost confiscată cantitatea de 6.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 54.000 lei, iar autoturismul de teren folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet