Pentru neregulile constatate în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 1019 sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost în valoare de aproape 400.000 lei.

Săptămâna trecută, o persoană şi-a pierdut viaţa iar alte patru au fost grav rănite în urma accidentelor de circulaţie produse pe drumurile publice de pe raza judeţului. În cadrul acţiunilor desfăşurate pe drumurile publice, pe parcursul săptămânii trecute poliţiştii au constatat 20 infracţiuni rutiere, au reţinut 84 de permise de conducere şi au retras 20 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii atrag mereu atenţia asupra importanţei respectării normelor rutiere. Sfătuim conducătorii auto să ţină cont de condiţiile meteorologice atunci când pornesc la drum şi să circule cu viteză adaptată condiţiilor de trafic. Prevederile legale în vigoare interzic circulaţia autovehiculelor, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă, pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără a face referire la vreo dată calendaristică

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet