La data de 28 aprilie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Protecţia Animalelor Maramureş, au organizat o acţiune pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului cu produse alimentare şi nealimentare precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Astfel, poliţiştii au verificat 47 societăţi comerciale, 27 persoane fizice şi trei mijloace de transport. În urma controalelor efectuate, a fost constatată o infracţiune de contrabandă şi au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10 000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat ţigări de contrabandă în valoare de 1 400 de lei, mai multe kg de legume fructe şi au ridicat în numerar suma de 1 804 lei.

Activităţile desfăşurate se înscriu în planul de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergătoare Sărbătorilor Pascale, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și