În seara zilei de sâmbătă, 1 aprilie, la ora 21.20, pe DN 18 în localitatea Rona de Jos, un bărbat în vârstă de 74 de ani care traversa drumul naţional pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, a fost surprins şi accidentat de un autoturism. Victima a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmaţiei unde, din păcate, a decedat. Conducătorul auto, un tânăr de 30 de ani din Petrova, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Alte accidente rutiere s-au înregistrat în localităţile Călineşti, Piatra (Dealul Huta), Baia Sprie, Satulung şi Repedea iar principalele cauze identificate de poliţişti au fost: neacordarea priorităţii de trecere, nepăstrarea unei distanţe de siguranţă, neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers.
Dintre victimele acestor accidente rutiere doar un motociclist în vârstă de 37 de ani din Sighetu Marmaţiei a necesitat internarea pentru îngrijiri medicale, restul persoanelor fiind rănite uşor.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet