Pentru a beneficia de serviciile menționate, copiii, elevii sau părinții interesați pot să acceseze adresa web: http://www.cjraemm.ro/consiliere-online.

În situația copilului/elevului care are sub 18 ani, părintele copilului va trebui să își dea acordul și să completeze ACORDUL PĂRINTELUI pentru consiliere, care conține si acordul pentru prelucrarea datelor personale. Acest acord se va descărca pe calculator, se completează online sau se scanează și se încarcă în Browse.

În cazul copilului care nu a împlinit vârsta de 18 ani și nu are acordul completat de părinte și încărcat, nu va putea accesa serviciile de consiliere online.

”CJRAE este una dintre instituțiile educaționale care fac cinste județului nostru, o unitate care, prin statutul și natura sa profesională specifică PROMOVEAZĂ valori, drepturi și libertăți generale umane.

Aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș, instituția este condusă cu mult profesionalism și dăruire de conf. univ. dr. psih. Delia-Mariana Ardelean, alături de care se află un colectiv inimos de specialiști care pun accent pe respectarea drepturilor copilului și oferirea de șanse egale tuturor beneficiarilor.

Am văzut mereu în CJRAE un partener competent al Consiliului Județean Maramureș și am apreciat felul în care este încurajată, prin intermediul acestei instituții, libertatea cunoașterii, a gândirii și a exprimării în cazul copiilor cu cerințe educaționale speciale, iar acum acest mod de consiliere online.

Consiliul Județean Maramureșv și eu, personal, am susținut toate activitățile propuse de CJRAE Maramureș, deoarece incluziunea în educaţie înseamnă respect pentru diversitate, beneficii pentru toţi și asigurarea accesului egal la educaţie în cazul tuturor copiilor cu cerințe educaționale speciale”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet