- 15327 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 70 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 2987 pacienți vindecați;
- 276 pacienți internați în spital;
- 16 pacienți internați la ATI, din care patru pacienți intubați;
- 3432 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2587 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 56839 teste efectuate până în prezent;
- 1290 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 632 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot suferi modificări

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 82 de misiuni.

Cele 98 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 29 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

Pe perioada executării misiunilor a fost depistată, identificată și sancționată o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet