- 15873 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 140 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3051 pacienți vindecați;
- 278 pacienți internați în spital;
- 15 pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați;
- 3688 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2558 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 57723 teste efectuate până în prezent;
- 1324 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 643 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot suferi modificări

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 71 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 97 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară, igienizarea frecventă a mâinilor), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate / izolate în locația declarată.

În executarea misiunilor au fost utilizate 30 mijloace de mobilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost identificate două persoane care nu a respectat măsurile de protecție individuală.

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6000 lei.

Citește și