- 19429 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 49 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3556 pacienți vindecați și externați din spital;
- 163 pacienți internați în spital;
- 10 pacienți internați la ATI, din care trei pacienți intubați;
- 5559 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1217 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 65920 teste efectuate până în prezent;
- 720 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 847 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră) au executat, în sistem integrat, 81 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 92 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate / izolate în locația declarată.

În executarea misiunilor au fost utilizate 30 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 au fost primite trei sesizări pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 60 de agenți economici. În timpul executării misiunilor au fost depistate și identificate cinci persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet