- 15971 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 98 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3061 pacienți vindecați;
- 285 pacienți internați în spital;
- 15 pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați;
- 3743 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2550 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 57980 teste efectuate până în prezent;
- 1288 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 647 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot suferi modificări

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 77 de misiuni.

Cele 89 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare la instituțiile abilitate.

Au fost utilizate 31 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor.

În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional șapte persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și o persoană care nu a respectat măsura de carantinare în locația declarată.

Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet