- 16164 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 70 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3076 pacienți vindecați;
- 295 pacienți internați în spital;
- 16 pacienți internați la ATI, din care un pacient intubat;
- 3830 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2447 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 58236 teste efectuate până în prezent;
- 1281 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 658 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 87 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 101 efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară, igienizarea frecventă a mâinilor), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate / izolate în locația declarată.

În executarea misiunilor au fost utilizate 32 mijloace de mobilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost identificate nouă persoane care nu a respectat măsurile de protecție individuală.

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet