- 20004 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 22 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3722 pacienți vindecați și externați din spital;
- 113 pacienți internați în spital;
- nouă pacienți internați la ATI, din care patru pacienți intubați;
- 5799 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 939 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 69533 teste efectuate până în prezent;
- 267 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 897 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri) au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 83 de misiuni.

Cele 92 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 24 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate șase persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 40 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet