- 16473 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 140 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3102 pacienți vindecați;
- 290 pacienți internați în spital;
- 15 pacienți internați la ATI, niciun pacient intubat;
- 3999 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2322 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 58671 teste efectuate până în prezent;
- 1304 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 678 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 77 de misiuni.

Cele 94 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 30 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit trei sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate șase persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și două persoane care nu au respectat măsura de carantinare în locația declarată.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet