- 16731 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 98 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3143 pacienți vindecați;
- 276 pacienți internați în spital;
- 11 pacienți internați la ATI, din care un pacient intubat;
- 4132 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2394 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 59240 teste efectuate până în prezent;
- 1329 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 688 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 84 de misiuni.

Cele 107 efective angrenate în misiuni au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare la instituțiile abilitate.

Au fost utilizate 34 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. În perioada exeutării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate opt persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și o persoană care nu a resspectat măsura de carantinare în locația declarată.

Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet