- 16848 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 117 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3158 pacienți vindecați;
- 275 pacienți internați în spital;
- 12 pacienți internați la ATI, din care un pacient intubat;
- 4200 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2394 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 59473 teste efectuate până în prezent;
- 1335 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 691 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 77 de misiuni.

Cele 96 de efective au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 32 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate șapte persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală,.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6000 lei.

Citește și