- 20069 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 24 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3734 pacienți vindecați și externați din spital;
- 102 pacienți internați în spital;
- sapte pacienți internați la ATI, din care un pacient intubat;
- 5829 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1417 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 70182 teste efectuate până în prezent;
- 200 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 908 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri) au executat, în sistem integrat, 92 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 103 efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară, igienizarea frecventă a mâinilor), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate/izolate în locația declarată.

În executarea misiunilor au fost utilizate 34 mijloace de mobilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost identificate nouă persoane care nu a respectat măsurile de protecție individuală, dar și o persoană care nu a respectat măsura de carantinare în locația declarată. La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 60 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și