- 19137 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 47 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3497 pacienți vindecați și externați din spital;
- 177 pacienți internați în spital;
- șapte pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați;
- 5429 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1498 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 64994 teste efectuate până în prezent;
- 846 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 831 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 102 de misiuni.

Cele 104 efective angrenate în misiuni au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

TELVERDE 0800 800 165 s-au primit trei sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală, din care una a fost soluționată, iar celelalte două sunt în verificare la instituțiile abilitate.

Au fost utilizate 37 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. Sub coordonarea prefectului Vlad-Emanuel Duruș au fost desfășurate, în sistem integrat, acțiuni de informare a populației cu privire la măsurile care trebuie respectate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 348/2021 pentru modificarea și completarea anexei nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet