- 20141 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 19 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3748 pacienți vindecați și externați din spital;
- 94 pacienți internați în spital;
- 7 pacienți internați la ATI, din care patru pacienți intubați;
- 5862 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1944 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 70877 teste efectuate până în prezent;
- 153 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată; - 914 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri) au executat, în sistem integrat, 73 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 82 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate / izolate în locația declarată. În executarea misiunilor au fost utilizate 24 mijloace de mobilitate.

La TELVERDE 0800 800 165 au fost primite două sesizări pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală/interdicțiilor stabilite în perioada stării de alertă, care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 40 de agenți economici.

În timpul executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional nouă persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și o persoană care nu a respectat măsura de carantină în locația declarată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și