- 20158 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 17 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3753 pacienți vindecați și externați din spital;
- 78 pacienți internați în spital;
- 6 pacienți internați la ATI, din care patru pacienți intubați;
- 5870 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1922 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 71090 teste efectuate până în prezent;
- 137 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 916 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 72 de misiuni.

Cele 83 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare la instituțiile abilitate. Au fost utilizate 22 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. În perioada executării misiunilor au fost depistate și identificate nouă persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și o persoană care nu a respectat măsura de carantină în locația declarată.

Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 40 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și