- 19550 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 34 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3591 pacienți vindecați și externați din spital;
- 164 pacienți internați în spital;
- nouă pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați;
- 5616 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1163 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 66465 teste efectuate până în prezent;
- 571 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 862 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 73 de misiuni.

Cele 86 de efective angrenate în misiuni au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală, care sunt în verificare la instituțiile abilitate. Au fost utilizate 31 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor.

În perioada executării misiunilor au fost depistate și identificate șapte persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, respectiv trei persoane care nu au respectat interdicțiile de deplasare prevăzute de legislație în starea de alertă.

Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 60 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet