- 20176 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 18 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3765 pacienți vindecați și externați din spital;
- 73 pacienți internați în spital;
- 6 pacienți internați la ATI, din care patru pacienți intubați;
- 5874 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1882 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 71388 teste efectuate până în prezent;
- 157 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 917 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri) au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 82 de misiuni.

Cele 90 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 23 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare de către instituțiile abilitate.

Pe perioada executării misiunilor au fost depistate și identificate patru persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și trei persoane care nu au respectat măsura de carantinare în locația declarată.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 30 agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și