- 17644 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 40 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3285 pacienți vindecați;
- 287 pacienți internați în spital;
- 10 pacienți internați la ATI, din care trei pacienți intubați;
- 4664 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2170 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 61029 teste efectuate până în prezent;
- 1213 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 730 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 83 de misiuni.

Cele 98 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 27 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate două persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 40 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4000 lei.

Citește și