BAIA MARE – În jurul orei 10.00, poliţiştii rutieri băimăreni, împreună cu specialiştii Registrului Auto Român, au oprit pentru verificări un autoturism, care circula pe strada Independenţei.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat şoferul ca fiind un bărbat de 70 de ani din Baia Sprie. Aceştia au constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului pe care bărbatul l-a condus este fals.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare

SEINI – La ora 16.45, în timp ce au efectuat o acțiune privind prevenirea si combaterea faptelor ilicite ce se comit la regimul silvic, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe strada Băii din localitate.

La volanul acesteia a fost identificat un bărbat de 43 de ani din Satu Mare.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar testul a indicat o alcoolemie de 0,89 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus ulterior la Centrul Medical de Permanenţă din Seini, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolulice sau a altor substanţe.

FĂRCAŞA – În jurul orei 17.40, poliţiştii Secţiei 3 Fărcașa au oprit pentru verificări un autoturism care era condus pe raza localităţii Ardusat.

Poliţiştii au identificat la volanul acestuia un bărbat de 59 de ani, din Satu Mare.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Centrul de Permanență Medicală Fărcașa unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și