Tot fiul femeii ne-a povestit că, la întoarcere, un bărbat din localitate cunoscut cu probleme psihice i-ar fi cerut mamei sale o țigară. Femeia i-a dat acestuia țigara și, moment în care bărbatul i-ar fi cerut să îl sărute. Pentru că a refuzat, atacatorul a împins-o pe femeie în șanțul de pe marginea drumului, apoi s-a năpustit asupra ei. Acesta ar fi mușcat-o de buză și de obraz și i-ar fi rupt piciorul în două locuri.

Miraculos, femeia a reușit să își strângă puterile pentru a-și lua telefonul și a-l suna pe soțul ei. Acesta a fost momentul când atacatorul i-a dat drumul și a fugit de la fața locului. Familia a depus o plângere la poliție cu privire la acest caz.

Pe de altă parte, potrivit unor surse ActualMM.ro, bărbatul nu recunoaște fapta. Mai mult, acesta ar fi cunoscut ca o persoană nefumătoare.

„Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul“, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru ActualMM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet